Istaknute teme Trudnoća

10 poklona kojima će se trudnice uistinu i razveseliti

trudnice

Mislite da je teško kupovati poklone za trudnice?

Pogoditi pravi poklon za buduću mamu nekome je možda noćna mora, a mnogim mamama u iščekivanju prava je noćna mora kada dobiju nešto što nikada neće iskoristiti.

Naravno, najlakše je pitati: “Što trebaš” i riješiti se dileme i problema, no ako želite igrati na faktor iznenađenja, ovo su neki od super korisnih poklona za koje su se trudnice izjasnile da ih stvarno žele dobiti:

Kvalitetan vodič kroz trudnoću

Pogotovo ako se radi o prvoj trudnoći u kojoj je puno pitanja i nedoumica. Štivo za čitanje i odgovor na svako pitanje – idealan poklon koji kasnije može biti i proslijeđen i korišten dalje.

Crne trudničke tajice

Super udoban komad odjeće koji nikome neće biti mrzak. Ide uz sve kombinacije i svaka će vam trudnica biti zahvalna što ste se sjetili nečeg tako jednostavnog, a tako potrebnog.

Dobra krema protiv strija

Hidracija kože posebno je važna u trudnoći, a svakoj trudnici dobro dođe i malo lickanja, paženja i maženja. Zato, razveselite ju nekom skupljom varijantom kreme protiv strija uz koju će se osjećati kao da ide u kozmetički salon na tretman!

Neutralna ergonomska nosiljka za bebu

Može se raditi o malo skupljem poklonu, ali poklonu koji će biti jako, jako cijenjen, Raspitajte se o ergonomski ispravnim nosiljkama u kojima beba može boraviti od rođenja. Birajte neutralni uzorak koji bi “prošao” kod većine mama. Nema boljeg poklona od dvije slobodne ruke i bebe koja zadovoljno spava u nosiljci.

Ugodne, neklizajuće papuče

Znate što trudnica ne bi trebala? Poskliznuti se i pasti. Zato su stabilne, udobne papuče pravi poklon koji će trudnička stopala znati cijeniti.

Rastezljiva maxi haljina

Idealan je prijatelj svake trudnice, posebno ako će visoku trudnoću “izgurati” u ljetnim mjesecima. Takva haljina sakriva sve nedostatke, a pruža maksimalnu udobnost i osjećaj lakoće. I ovdje birajte neutralne tonove koj isu nosivi uz svu moguću obuću i torbice.

Tjedni catering

Razveselite dragu osobu tjednim cateringom, jer ustvari, tko voli kuhati svaki dan? Pogotovo kad si trudan, kuhanje i stajanje za štednjakom može biti prava noćna mora. Catering možete biti i vi sami, kuhajući i noseći ono što vaša trudnica voli, a možete je počastiti i petodnevnim ručcima iz restorana.

Trudnički dnevnik

Ispušni ventil tijekom trudnoće, a prekrasna uspomena nakon. Svaka trudnica uživat će u vođenju trudničkog dnevnika i zapisivanju svakodnevnih promjena i iskustava.

Kvalitetna boca za vodu

Već smo spomenuli važnost svakodnevne hidracije, a svi znamo i koliko je važno unositi u organizam dovoljne količine vode, posebno u trudnoći. Kvalitetna boca za vodu dopadljivog i veselog dizajna koja se može iznova i iznova koristiti bit će dugotrajan suputnik trudnici i nakon trudnoće.

Trudničke slušalice

Nazovimo ih trudničkima, iako su zapravo namijenjene – bebi. Da, istraživanja pokazuju kako bebe već u majčinu trbuhu uživaju u glazbi. Ove trudničke slušalice napravljene su s podesivim obručima tako da se sigurno mogu “pričvrstiti na trbuh i nositi ispod odjeće. Također, mama se može “prikopčati” i slušati istu muziku kao i beba, a tu je još i poseban “safe mode” koji podešava da muzika ne bude preglasna.

Savršeno, zar ne?

foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.